Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Andrian Vittmanne/Angyal Alkimista (kitalált karakter)
Kategória: Full Metal Alchemist
Feltöltő: Nanami Hyuugachi

Kor: 25

Külső leírás: Hosszabb fekete haj keretezi szép, mégis gúnyos arcát. Szemei különlegesek. Halvány borostyán színüek, mellyel babonázni tudna. A jobb szemével, bárhol tüzet tud gyűjtani, és mesterien irányítja, míg bal szemével a vizet tudja profin irányítani. Amin áll, transzmutációs kör, az a hátán is ott van, tetoválás gyanánt. Ezzel tud alkimista kör nélkül alkímiát használni. Ruházata, hétköznapi darabokból, mégis extrémnek mondható. A kalap, és a nyakkendő, mindig rajta van, kivéve, mikor alszik, vagy átváltozik. Teste kidolgozott, mégis szép, már-már vonzónak mondható. Magassága nincs 170 centi, sullya pedig ehhez kevésnek mondható, hisz nincs 60 kiló. Mégsem visszataszítóan sovány. Ha átváltozik, aranybarna szárnyai leszenk, és ruházata is megváltozik. Fehér begombolatlan ing, fekete nadrág, és egy páncélos csizma.

Jellem: Hideg, nem törődöm. Multjából kifolyolag, érzelemmentes. Munkájában precíz, és pontos. Sosem hibázik. De a magán életében is ilyen. Elég igazságosnak mondható. Nem szeret senkit hátba támadni, viszont ezt az ellenfeleitől is elvárja. Szeret harcolni, de nem szeret ölni. Az erőszakot utálja, mégis valahogy vonzza. Úgy értem, nem szereti látni, de ha kell, alkalmazza. Emelett igen zárkozott, és távolságtartó. Nagyon makacs és önfejű. Nagyon inteligens, és éleseszü. Pillanatok alatt tervetsző az ellensége számára, hogy iktassa ki. Precek alatt elemzi a mozdulatait, felméri a gyenge pontokat. A közelharcban, nagyon kecsesen és fürgén mozog. A szabályokat nem nagyon szereti betartani. Nem is szokta, emiatt elég kezelhetetlen.

Élettörténet: Boldog családi életet élt, egészen 8 éves koráig. Egy humunkulusz a szeme láttára ölte meg a szüleit, és testvérét is. Ő az utcára került, és ott bolyongott. Szinte mindenki bele rúgott mégegyett, az árva gyerekbe. Egy idős bácsi vette magához, aki bevezette az alchímia rejtelmeibe. Az idős bácsi meghalt a fiú tizedik születésnapja előtt. Ilyen tájban csatlakozott a hadsereghez. Születésétől kezdve ott van az a jel a mellkasán. A hadseregbe, ő került be a legfiatalabban. Igaz akkor még nem mehetett bevetésre, de a mindössze 10 éves fiút, zseninek mondták. Akkor még csak irodai munkát végzett, de 12 éves korában, már megkapta élete első küldetését. A hadseregbe, a bosszú miatt lépett be, hogy megtalálja családja gyilkosát. Azóta számtalan sikeres küldetést tudhat maga mögött. Egy ilyen küldetésen találkozott egy farkaskölyökkel, akit a gondjaiba vett, és azóta is mindenhova elkíséri. A legjobb barátja. Arra, hogy képes angyallá változni, első küldetésén jött rá, mikor majdnem meghalt. Ekkortól kezdve, csak akkor változik át, ha az élete függ rajta.

Hobby: közelharc, gyakorlás, olvasás

Foglalkozás: Állami alkímista. Nem tölt be semmien posztot.

Extrák: Anime: Fullmetal Alchemist. (kitalált karakter)****A Führertől, az Angyal Alkimista nevet kapta, mert a vizen és a tüzön kívül, az összes elemet képes irányítani.****Uke****Farkasa neve: Red Demon. Jelentése: Vörös Démon.****Yoshizawamnak készült a karakter, másnak nem elérhető****

Engedélyezve: 2011. 08. 30.
2012. 02. 19.

Módosítva: 2012. 02. 19. 11:43:49
Módosította: Nanami Hyuugachi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).