Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Nenshou Naito
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 28

Külső leírás: Viszonylag magas férfi, körülbelül 190 cm magas. Nagyon izmos testalkatú, de nem az az eltúlzott fajta, inkább csak formás. Kockás hasa akár az édes tábla csoki. Enyhén napbarnított bőréhez tökéletesen passzol hosszú, mogyoró barna haja, amit általában egy szalaggal fog össze, néha-néha szabadon hordja. Elől fokozatosra van nyírva a haja, frufruja hosszú és szépen keretezi körbe markáns arcát. Csokoládé szemeiből sugárzik a kedvesség és a figyelmesség. Erős férfias kezei vannak, a kicsit nagyobb erek miatt meglátszik rajtuk a régi kétkezű munka hatása. Szereti a tradicionális ruhákat, otthon általában olyanokat hord. Van egy nagyon picike szépségpöttye a jobb szeme alatt.

Jellem: Kedves és figyelmes. Törődik azzal, aki igazán közel áll hozzá. Barátságos az idegenekkel is, jóhiszeműen viszonyul az emberekhez. Jó emberismerőnek vallja magát, de vannak olyan kivételek, mibe ő is belebotlik néha. Szeret segíteni másokon, és ha van ré lehetősége, meg is teszi. Ha szerelmes, akkor a legromantikusabb alkat tud lenni. Bármit megtesz azért, hogy a szeretett személy jól érezze magát és mindent megkapjon amire csak vágyhat. Viszonylag könnyen tud szerelmes lenni, de meg tudja különböztetni a fellángolást az igazi érzelmektől. Értelmes és előre látó ember.

Élettörténet: Gazdag család sarja. Olyanoké, akiknek soha semmiből nem volt hiányuk. Sőt… Naitonak volt három testvére, de úgy nőtt fel, mintha egyke lett volna. Soha nem foglalkoztak vele, nem élték át a testvéri viszonyokat. Sokáig magániskolába járt, de mikor önállósodni akart, ő maga választott, hogy melyik egyetemen akar tovább tanulni. Sajnos ez az időszak nem sokkal az előtt volt, hogy rájött másságára, miszerint ő a férfiakhoz vonzódik, ezért apja kitagadta a családtól, mi szerint tőle nem várhat utódokat. Anyja segített csak neki titokban, mert ő így is szerette fiát, valamit így akarta kárpótolni a sok éves hiányát. Mindig is barátságos fiú volt, az egyetemen olyan környezetben élt, ahol hasonlóképp viszonozták barátságát. Sokszor vállalt egyszerű, fizikai munkákkal, hogy magát is el tudja tartani, és megtapasztalta a hétköznapi és szegény emberek életét. Apja vállalkozó volt, elég sikeres, és sorra kerültek keze alá különböző cégek. Belefogott a tengeri turista bizniszbe, és anyja segítségével és ajánlásával, így kapott munkát apjánál, aki fokozatosan kezdte elfogadni, valamint visszafogadni őt a családba. Így lett ő a család legnagyobb luxushajójának végleges kapitánya és tulajdonosa, valamit tervezője is.

Hobby: Szeret fürdőkbe járni, kikapcsolódni, sportolni. Egyik kedvence a tenisz, az úszás, és szereti az olimpiai sportágakat is.

Foglalkozás: Luxus hajókapitány

Extrák: Műszaki egyetemen tanult, és kitűnő diplomával végzett ott, híres hajómérnök, de teljesen meg van elégedve munkájával, mindene megvan ami csak kellhet, egyet kivéve. Egy társ.

Engedélyezve: 2009. 08. 18.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).