Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Mitsuryousa Yochi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 22

Külső leírás: Átlagos magasságú fiú, szálkás karcsú izmokkal és finom ujjakkal. Hosszú szőke hajához tökéletesen illik világoskék szeme, ami úgy ragyog akár a tiszta ég. Arca szép vonalú, orra pisze, ajkai pedig puhák és teltek. Meg van elégedve külsejével, és szereti mutatni is. Mellkasának bal felén van egy nonfiguratív tetoválás, amit lázadásként varratott magára még 16 éves korában. Gyakran festi be körmeit feketére, ha kedve tartja követi a divatot.

Jellem: Régebben eléggé visszahúzódó lélek volt, de ez ahogy nőtt, megváltozott. Egyre többen dicsérték külsejét, ezért felöltött egy magabiztos önimádó és pimasz álcát, aki gyakran nem fél vissza vagy beszólni, de ez csak a látszat. Belül valójában a félénk és érzéki lélek, aki igaz könnyen barátkozik, de ragaszkodó. Sok dologban tapasztalatlan még. Nem lassú a felfogása, viszont belső énjéből adódó félénkség, egyfajta aranyos naivságot is hordoz magával. Ha nagyon kedvel vagy szeret valakit azt nem fél kimutatni. Viszonylag könnyen alkalmazkodik.

Élettörténet: Kezdettől fogva gazdag családban élt. Kiskorában sokat foglalkoztak vele a szülei, mert mindig otthon voltak vele. Soha nem született testvére. Bölcsödébe, óvodába soha nem járt, szüle tanítottak őt mindenre amire csak kellett. Mire bekerült általános iskolába, addigra nagyapja meghalt, és az ő apja vette át a nagy családi vállalkozást. Úgy nevelték, hogy egyedüli gyerekként ő lesz a következő örökös, és ő ezt jó szívvel be is tarja még most is. Kitűnően végzett mind általános, mint közép iskolában, majd egyetemre ment, ahol szintén kitűnő diplomával végzett. Felnőtt emberként magányra vágyott, így szüleitől kicsit messze, a város másik végébe költözött, szülei kontójára. Mindent úgy rendezett be ahogy akart, plusz szolgálói is vannak.

Hobby: alvás, vásárlás, komoly és könnyű zene hallgatása, saját maga fotózása. Néha barátaival hosszabb bulikon való részvétel.

Foglalkozás: jelenleg nincs

Extrák: Imádja ha fotózzák, hisz teljesen elégedett önmagával. Interneten is saját Blogja, vagy inkább galériája van képeiből, hónapokra bontva. Kedvence még a vörös szín, és a selyem ágynemű, valamint a krémes édességek.

Engedélyezve: 2009. 08. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).