Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Ayumi Kanzen (kitalált karakter)
Kategória: Death Note
Feltöltő: darkrukia

Kor: 19

Külső leírás: Hátközépig érő, ébenfekete haja van, ami szépen keretbe foglalja lágy, arisztokratikus arcvonásait. Bőre fehér, akár egy porcelánbabának, puha tapintású. Mikor zavarban van, a pír hamar kifut arcából, ami a legszebb látványt nyújtja. Alakja karcsú, kellő helyeken szépen domborodó halmokkal. Kecses és törékeny lány, a kedvesség és bájosság sugárzik belőle. Szeme a legsötétebb éjszaka színét vette fel, épp ezért a fény, csillagokként tükröződik vissza tekintetéből. Ajkai finoman duzzadtak, tökéletes, korall-rózsaszínűek. Mosolya nagyon szép, bárkit képes elkápráztatni vele. Egyszerű ruhákban jár, sem kihívóak, sem elhanyagoltak. Szeret kiegészítőket hornai, amik összeillenek ruháival. Iskolai egyenruháját sosem látni gyűröttnek. Igaz, kicsit kivágatott a szoknyából, mert az takarta térdeit, s ez kissé stréberesnek tűnt. Testén nincsenek jelek, szép, tiszta bőre van. Bőrszínétől, fekete szemétől, hajától, szinte mindenki úgy néz rá, mint valami értékes vázára.

Jellem: Kedves, de nem egy nyitott típus, sokszor még azok felé sem, akikben megbízik. Nagyon aktív és eleven lány, nem néznénk ki belőle, de folyton járnak a kezei, meg a lába, nem idegességből, csak szórakoztatja magát. Mindig mosolyog, ha szomorúnak látni, akkor inkább a közelébe sem kell menni, mert csak bántana valakit. Hajlamos arra, hogy kiboruljon, s elvesszítse fejét. Imádja a színeket, szobája úgy néz ki, mintha szivárvány robbant volna szét bennt. Rengeteg plüsse és bizsuja van, amikkel szeret foglalkozni. Könyvek is töltik ki életét, egy falrészt, csak könyvespolc borít. Az utóbbi napban nincs könyv, amit ne vásárolt volna meg, csakmert megtetszett a címe, de ha unalmas is elolvassa, majd próbálja megérteni, s mikor sikerül, újrakezdi, immár jobb kedvvel. Kiskorában szülei mindenre megtanَtották, az élet jó és rossz oldalát is látta már. * Egy nap, mikor öcsikéjével tért haza a suliból, a házat úgy találta, mintha bomba robbant volna. Szennyes elől, mosatlan hegyekben, nasiscsomagok szétdobálva. Keresett valakit a házban, hogy megtudja mi történt. Kézenfogta tesóját és úgy mentek be a szülei hálószobájába. Nem szabadott volna oda belépniük, de már csak az az egy hely volt, ahol nem voltak. Anyjukat találták ott, sokkos állapotban, részegen. Akkor úgy érezte megszégyenül. Anyjuk mindkettőjüket összeverte, a pénzt és a fiát fogta, majd elment velük. Ayumi utánuk szaladt, akkor látott látott meg a földön egy fekete füzetet. Nem volt ismerős neki, de azt hitte, hogy ez is csak egy a sok közül, ami szerte volt szórva a padlón. Mikor kezei közé fogta, s belelapozott, csak neveket látott benne. Az asztalra akarta tenni, ám mikor felnézett még a lélegzete is elállt. Hatalmas sikoly hagyta el ajkait. Egy halálisten állt vele szemben, kezében pedig ott pihent egy Halállista. Amint ezt megtudta, első dolga lett volna, az anyja nevét felírni. Aztán gondolatai oda jutottak, hogy ő mégiscsak édesanyja, nem ölheti meg. Egy csendes, lassan gyilkoló fegyver lett, egészen addig, míg ki nem tőrt a “Kira-láz”. Hamar kiderítette, hogy ki ő, s kapcsolatba lépett Light-al, viszont a fiú azt mondta, hogy ne használja a listát. Ő úgy is tett, s tesz a mai napig is. Az ő istene Kira, s Raizennel, a halálistennel kötött alkuja miatt, segítségére is tud lenni néhanap. Igen, megrövidítette az életét, a halálisten szeméért.

Élettörténet: Gazdag család elsőszülöttje. Szüleit mindennél jobban szereti, mégha anyja ilyen gonoszan is bánt vele. Testi bántalmazás. Van egy öccse, akit azóta nem látott, amióta anyja fogta és magával vitte. A gazdag apucira maradt a lány, akit nagyon imád és tisztel, felnéz rá, szereti azt a védelmező stílusát, az aggódós énjét. Még kiskorában került egy elit iskolába, ahol csak gazdag szülők gyerekei járnak. * Amióta hozzá került a halállista, csak 4 embert írt fel rá. Ahogy Kira mondta, nem használja a füzetet, csakha nagyon szükség van rá. * Az apja egyszer meghallotta, ahogy Raizennel beszélget. Persze ő nem hallotta a halálisten hangját, csak azt, hogy a lánya egyedül beszél, elég furcsa dolgokról. Édeapja azt gondolta, hogy ez azért van, mert hiányzik az édesanyja, az öccse. A férfi minnél hamarabb szertne találni magának asszonyt, aki helyetesítheti az anya szerepét, de Ayumi azt tanácsolta neki, hogy csak akkor házasodjon újra, ha igazán szerelmes lesz. Ne az ő igényeit nézze, hanem a sajátját e téren. * Titokban néha kapcsolatba ép öccsével. Az utóbbi időben viszont elég nehezen tudott beszélni vele. Mindketten félnek, hogy rajtakapják őket, s anya esetleg jobban elveri a fiút. * Szexuális beállítottsága: biszex. Bár jobban vonzódik a saját neme iránt, nem hagyja hidegen egy szexi pasi látványa.

Hobby: Görkorizás, plüssökkel való játszadozás, olvasás, számítógépezés. Nem úgy értve, hogy éjjel-nappal gép előtt mereszti a szemét, csak néha fellép a barátaival beszélgetni, vagy recepteket keresgélni, stb.

Foglalkozás: Tanuló egy elit iskolában, ahol csak gazdag szülők gyerekei járnak.

Extrák: Imádja az édességet, a krémes dolgokat, a lédús gyümölcsöket. Szereti a virágokat, a házuknak van egy kert része, amit ő gondoz. Rengeteg rózsa, írisz és másmilyen virág található. Szereti nézni a pillangókat, s kertjükben igen sok akad. Okos lány, nem marad alól, ha át akarnak járni az eszén. Viszont igen naív, kíváncsiskodó.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 06. 16.
2017. 09. 11.

Módosítva: 2017. 09. 09. 09:32:07
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).