Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 9 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Suou Tamaki
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: ef-chan

Kor: 17

Külső leírás: Magas, délceg alak, mindig rendezett szőke hajkoronával, és mesésen csillogó kék szemekkel. Ha felölti természetesnek mondható herceg stílusát, egyetlen mosolyától, lágy tekintetétől, hangjától elalélnak a lányok. Mindig ápolt, rendezett, külseje tényleg mint egy igazi szőke hercegé és ezt ki is használja. Az iskolában a megszokott, kötelező egyenruhát hordja, a hétköznapokban azonban ő is szereti a teljesen normális ruhákat. Vagyis amit annak gondol, hiszen mániája a “közemberség”, csak nem mindig érti meg és érzi át teljesen, ez mit is jelent, sokkal inkább legendákat sző a fogalom köré, és sokszor hajlamos túlzásokba esni. Imádja a különböző jelmezeket is, amelyek beleférnek romantikus, földtől elrugaszkodott képzelgéseibe, na meg persze kihangsúlyozzák tökéletes alakját.

Jellem: Kedves, olykor bugyuta, de céltudatos természet. Ha kell bármi áron eléri amit szeretne, és első kudarc után sem adja fel. A hercegi vér francia mivoltából ered, és szinte természetes számára a lovagias viselkedés. A hölgyekkel, mindig finoman bánik, tökéletesen ért a drámához, a flörtöléshez, de ha véletlenül egy fiú tévedne be a klubukba, az se lenne ellenére, csak a munkáját végzi. Szeret másokon segíteni, általában tudja, hogyan is kell úgy, hogy a másik tanuljon is belőle. Haruhit teljes mértékben lányának tekinti, és túlzásba is viszi vele szemben az apa szerepet, sokak szerint más is áll a dolog hátterében, de ezt még ő sem tudja. Olykor gyerekes a természete, de ha valami számára kedveset bántanak, a mogorva arcát sem fél megmutatni. Mindig van valami új ötlete, kreatív. Szeleburdiságában egyébként van valami olyan természetes és erős vonzerő, amely köré gyűjti az embereket, nyitott, őszinte természete annyira ismeretlen abban a gazdag és érdekektől terhes közegben, amelyet a társadalmi réteg, s maga az iskola jelent, hogy a körülötte lévők önkéntelenül is megkedvelik, s képes olyan zárkózott szíveket is megnyerni magának, mint amilyen Kyouya vagy épp az ikrek voltak. Valahogy képes kihozni a körülötte levőkből a legjobbat, és bár naiv és sok szempontból csak ösztönszerűen cselekszik, empatikus képességei oly nagyok, hogy ha kell, képes olyan ráhatással lenni a másikra, amely örökre megváltoztatja annak életét, s emiatt rengeteg emberben nyomot hagy magából, ami boldogsággal tölti el. Talán családjában uralkodó helyzet miatt is, de szinte hajszolja a boldogságot, azaz szeretné, ha mindenki a környezetében boldog és elégedett lenne az életével, ha minden rendben lenne vele, és mosolyogna, jól érezné magát a bőrében. Ahogy ő is erre vágyik, mikor ezekre a problémákra és a host clubra koncentrálva próbálja háttérbe tolni és elfelejteni saját problémáit. Mert vannak, s aki igazán ismeri, az tudja, hogy a mindig mosolygós, nemtörődöm és “minden csodálatos” arc mögött ugyanúgy van szomorúság és gond, csak ő az a típus, aki még gondolni sem szeret velük, inkább élvezi azt, amit kiélvezhet az életben.

Élettörténet: Félig japán, félig francia származású. Kiskorában Franciaországban élt betegeskedő édesanyja mellett, majd tizennégy éves korában nagymamája áthívatta őt Japánba, mivel apjának nem született gyermeke Japánban levő feleségétől, akitől akkoriban vált el. Tamaki eleinte a második, kisebb kúriában élt, míg nagyanyja és apja a főépületben. Nagyanyja a szükség ellenére sem nagyon fogadta el, csak később nyerte meg személyiségével és került közel az asszonyhoz, aki ekkor megengedte neki azt is, hogy találkozzon beteg édesanyjával. Apja multimilliomos, mint mindegyik csemete szülője az Ouranban, viszont ő apja a az iskolatanács elnöke is! Kyouyával közösen alapította meg a Host Clubot, s fondorlatos módon hálózta be kiszemelt tagjait. Szívén viseli nem csak a tagok, de sok mindenki sorsát. A Club számára nemcsak a szórakozás miatt fontos, barátaira - otthoni zűrös családi viszonyai miatt - mint saját családjára tekint (ebben a családban ő az apa, Kyouya az anya, Haruhi a lányuk, az ikrek a testvérek, Mori és Haninozuka pedig az unokatestvérek).

Hobby: Zongorázás, lányokkal való időtöltés, romantikázás, csevegés. Haruhi feletti apáskodás.

Foglalkozás: Tanuló, Host

Extrák: Valódi neve: René Tamaki Richard de Grantaine * Ő a herceg típus. * Szereti a macis tárgyakat, a rózsákat, a romantikát, igazi lovag. Hatalmas az egója, szereti ha királynak hívják. Az ikrek elég gyakran és könnyen fel tudják bosszantani * Születésnapja: április 8. (Amit Buddha születésnapjának is tartanak!) * Szereti a hétköznapi dolgokat, mivel családja gazdag, számára a közemberek életmódja és szokásai számítanak egzotikumnak. * Kedvenc étele az egyszerű, sertéshús ízesítésű ramen és a különböző snack-ek, rágcsálnivalók. * Anime: Ouran High School Host Club

Képinfo: Kép az animéből származik ()

Engedélyezve: 2012. 04. 25.
2017. 07. 19.

Módosítva: 2017. 07. 19. 13:22:04
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).