Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Shu Yamakashi (kitalált karakter)
Kategória: Naruto
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 22 év

Külső leírás: Első pillantásra dús hosszú sötétvörös hajzuhataga vonzza magára a szemet, közvetlenül utána pedig szinte áttetszőnek tűnő világoskék szemei. 185 cm-es magasságával az átlag fölé magasodik, felépítése arányos, izmos, de nem testes, izomzata inkább szíjas, mint kidomborodó. Hátát nonfiguratív vörös tetoválás borítja,aminek alsó része leér a fenekére is, kiemelve kidolgozott izmait. Mozgása könnyed, az a halálos pontosság és kontroll jellemzi, mint minden magasan képzett ninjáét. Érzelmeit leginkább a hangja tükrözi. Orra közepesen hosszú, se nem keskeny, se nem széles, állcsontja határozott, ajkai dúsak. Mellbimbóiban karikák, péniszében pedig piercingek vannak.

Jellem: ár alapvetően lobbanékony, heves természet, megtanulta kontroll alatt tartani az érzelmeit, arcvonásait. Mikor Anbu módban dolgozik arca hideg maszk, szemei jegesen fénylenek. Mikor nincs szolgálatban, szeret nevetni, mókázni, különösen élvezi azok ingerlését/ugratását akik tetszenek neki. Néha az ANBU szolgálat elveszi a jókedvét, de alapvetően pozitív beállítottsága és barátai általában átsegítik ezeken az időszakokon. Melegszívű, barátai mindenben számíthatnak rá. Nem mindennapi külseje révén tekintélyes rajongótábora van nőkből és férfiakból egyaránt. Ennek ellenére ritkán bonyolódik egyéjszakás kalandokba - csak amikor már elviselhetetlen a hivatásából eredő feszültség - valós kapcsolatot keres, mindeddig sikertelenül.

Élettörténet: Gyerekkorában géniusznak tartották, előbb fejezte be az akadémiát. Fénysebességgel emelkedett chunninból jouninná, így már hat éve ANBU-ként szolgálja a falut.

Hobby: tánc, olvasás, sport

Foglalkozás: ANBU harcos

Extrák: a karakter eredetileg mmartini tulajdona, én csak megőrzöm neki (T_T) A képe most kicsi, mert a képfeltöltés.hu elkavarta a képemet, de majd megszerzem és kiteszem nagyban.

Képinfo: - (-)

Engedélyezve: 2009. 12. 28.

Módosítva: 2013. 04. 07. 17:55:06
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).