Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Gwendolyn Kane
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 24

Külső leírás: Körülbelül 170 cm magas lány, átlagon felüli külsővel. Arca angyali, de soha nem ártatlan. Mélykék szemei vannak, melyekben a kacér fény csodásan törik meg. Ajkai teltek és csókra hívogatóak, gyakran látni rajta gonoszka mosolyt. Idomai teltek, de semmi túlzás nincs bennük. Lapos a hasa, dúsak a keblei, formás a feneke, semmi panasza nem lehet, bárki megfordul utána az utcán. Kedvenc színei a fekete és a fehér, és ruhái is általában ezekből a színekből áll. Természetes hajszíne barna, de állandóan festeti, természetesen feketére, amiben a napfény hatására kék árnyalat csillan. Öltözködése két stílus között inog. Olykor dark-os, olykor pedig a divatot követi, persze csak kedvenc színei használásával.

Jellem: Huncut, kacér és vagány. Ezekkel a szavakkal a legkönnyebb leírni jellemét. Bevállalós, vicces és akivel akar, kedves. A gyengébbik nem képviselője, de retteghetnek tőle a pasik, mert nem fél kiállni velük szemben. Társasági ember, szereti ha sokan vannak körülötte, és szórakozhat. Ami a szívén, az a száján típus, viszont tudja hogy mikor érdemes csendben maradni, rendelkezik józan ésszel. Nem ítéli el az egyéjszakás kalandokat sem, s ha talál arra érdemes személyt, valamit „éhsége” megkívánja, ki is használja ezt a lehetőséget, tudja hogy néhány pasi kapó az ilyenre is. E mellett a saját nemének kedvelője is, és szereti a kihívásokat, akár egyszerre is bevállal egy éjszakára két felet. Komoly kapcsolatot nem keres, úgy gondolja egyszer úgyis rá talál majd, de nagyon is válogatós ezen a téren, aki nem fele meg az elvárásainak, azt könnyen lerázza.

Élettörténet: Születése során sajnos anyja életét vesztette, és bátyjával, apjával élt. Apja nem igazán foglalkozik vele 10 éves kora óta, azóta bátyja vette szárnyai alá, akinek köszönhető a mostani jelleme. Habár azóta már külön élnek mind, szinte mindennaposan tartja a kapcsolatot bátyjával, aki szereti és mindentől óvná húgocskáját, ha a közelében lehetne, de ez csak ritkán adatik meg. A mostani munkája, elég kötetlen, egy híres rádióban tart minden délután zene műsort, valamit saját maga beszélget hallgatókkal, megosztja tapasztalatait. Ez a műsor kizárólag fiataloknak és fiatal lelkűeknek szól, akik a rock zene szerelmesei, és szeretik a szórakozást. Sok rajongója van, de annyi a szerencséje, hogy nem ismerik sem az arcát, sem lakhelyét, így védve van tőlük, viszont ha valaki felismeri a hangját, akkor „lebukott”. Bulikon nem tagadja meg az alkoholt sem, viszont bármilyen más káros szenvedélyt teljes mértékben és erre bárhol felhívja a figyelmet.

Hobby: Zene, buli, tánc, judo, keleti kultúrákkal való ismerkedés.

Foglalkozás: Rádiós műsorvezető

Extrák: Jellegzetes, kissé mély, érzéki hangja van, ami imádnak az emberek.

Engedélyezve: 2009. 09. 15.

Módosítva: 2011. 04. 10. 20:59:11
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).