Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Sera Alflatt
Kategória: Hentai
Feltöltő: Barack

Kor: 25 éves

Külső leírás: Magas, kb 170 cm magas, vékony testalkatú érett nő, akinek az esze a helyén van. Gyönyörű világosbarna haja selymesen csillog, ha napfény rásüt. Gesztenye barna íriszei szinte világítanak a sötétben, édesanyjától örökölte szeme színét. Porcelánbaba arcát mindig festi, hiszen szereti kiemeli gyönyörűségét. Szemét szokta kihangsúlyozni, meg ajkait, mely dús és szépen ívelt. Oldal táskát szokott hordani, mert azok a kedvencei, van egy baglyos táskája, amit imád. Öltözködésénél, leginkább a kényelem az, amire jobban odafigyel, ha megy is vásárolni mindig elhívja Vincentet.

Jellem: Angyalbőrbe bújt ördög ként lehetne jellemezni, mert nagyon sokszor rafinált. Általában kedves, őszintén megmondja, ha valami nem tetszik neki, még akkor is számára előnyös. Gondoskodó típus, mert sokszor mentette már meg Vincentet az anyjáéktól, meg szeret vele lógni, hiszen olyanok mint a borsó meg a héja. Csak barát verzióban. Ha a drága barátja megpróbál hazudni, egyből kiszúrja és visszaszól neki, vagy megtorolja rajta.

Élettörténet: Aflatt család nem mondhatja el magáról, hogy átlagos, mert ők is az egyik leggazdagabb körbe tartozik. Édesanyja gyerekorvos, míg édesapja kardiológus. Egy szem leányuk született Sera, akit igyekeztek mindennel elhalmozni, nem él azzal vissza, hogy van pénze a szüleinek. Sosem kötötték meg a kezét, hogy mit csinálhat mit nem, a szülei megbíztak benne, ő pedig sokszor bebizonyítatta, hogy nem egy rossz kislány. Édesanyja ismert egy dadát aki a leggazdagabb szülőknél dolgozott, inkább nevelte a szülök egy szem kisfiát Vincentet. Sokszor játszottak együtt a játszótéren, jól össze is barátkoztak, szinte elválaszthatatlanok voltak. Általános iskola harmadik osztályában találkoztak újból, mert akkor iratták be Vincentet, ahova Sera is járt. Innentől kezdve segítették egymást és együtt lógtak. Természetesen kilógtak mindig a sorból, ha valamelyikük más párt kapott egy előadás alkalmával, lelki betegek lettek. Ugyanabba a Gimnáziumba jelentkeztek, ahová fel is vették őket, amint leérettségiztek Sera elköltözött otthonról és vett magának egy Mazda 6-os kis autót, amivel furikázza Vincentet is. A legvégén egy egyetemre jelentkeztek, mert mindkettejüket érdekelte az archeológia.

Hobby: Vincenttel lógni

Foglalkozás: Főiskolára jár, Vincenttel egy csoportba, archeológiát tanulnak

Extrák: *Shilla Morgan-nak*

Képinfo: A kép nem az enyém. (http://)

Engedélyezve: 2017. 08. 04.
2018. 06. 21.

Módosítva: 2018. 06. 15. 21:19:05
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).