Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Oikawa Tooru
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: ef-chan

Kor: 17

Külső leírás: Magas, ahogy az a röplabdánál nem is hátrány, 184,3 cm, amihez arányosan izmos, 72 kilós testsúly párosul. Arca szemrevaló, kifejezetten helyes, ami erőteljesen megnöveli népszerűségét a női nem körében. Haja csokoládébarna, tincsei kócosnak hatnak, mert a tincsei végei kifelé kunkorodnak, de ettől csak még egyedibb és vagányabb lesz megjelenése. Szeme színben szinkronizál hajszínével, lágy, meleg tekintete azonban arckifejezése könnyedén rideggé válik, ha túl komoly - ami nem jellemző rá túlzottan, szóval nem ő lesz, akitől megretten az ember, ha találkoznak. Szinte állandóan mosolyog, ugyanakkor ezen mosolyok java nem őszinte, de csak az tudja ezt, aki eléggé ismeri. Iskolai egyenruhája és csapata meze mellett sportos, de divatos ruhákat részesíti előnyben.

Jellem: Alapvetően igen közvetlen, sokat szeret flörtölni - mindig is körbevették a lányok sármossága miatt, amire csak pakolt, hogy ismert sportoló is -, viszont mindezek és kora ellenére ritka gyerekes tud lenni. Könnyen fel lehet bosszantani, olyan, mint egy elkényeztetett pöttöm, aki felháborodik, ha valami nem úgy van, ahogy szeretné. Ez különösen akkor jön ki láthatóan és jól, mikor Kageyama, az őstehetség bekerül a Kitagawa Daiichi csapatába, és Oikawa féltékenysége komoly ellenségességbe csap át a saját részéről. Emellett szeret piszkálódni - bár ebből csak legjobb barátja, Iwa-chan kap, de ő rendszeresen. Eme alapvetően idegesítő tulajdonságai ellenére, ha valamit komolyan vesz, akkor megállíthatatlan és utolérhetetlen. Ez az egy dolog eddig tartósan csupán a röplabda, de amikor edz vagy meccset játszik, mindenki másnál fókuszáltabb, nehezen veszti el hidegvérét, és ha meg is inog, hamar összeszedi magát, és ismét koncentrált állapotba képes kerülni. Rendkívül jól olvas mások gesztusaiban, emellé jó megfigyelő, így sokan “kellemetlennek” tartják, még a csapattársaitól is gyakran megkapja, hogy nem szívesen lennének a barátai emiatt, pedig mindig elmondja, hogy nem alkalmazná ellenük, sőt, a csapatból egyébként is mindig a maximumot próbálja kihozni. Roppant intelligens, amit a röplabda mellett az iskolában is kamatoztat. Nem szereti mutatni, de keményen dolgozik, sokat edz igen szigorú edzésterveket követve, emellett sokat tanulmányozza az ellenfél csapatokat, sokszor éjszakába nyúlóan elemezgeti a korábbi meccseiket, stratégiákat kovácsolva, mondhatni mindent megtesz azért, hogy győzelemre vezesse csapatát, hajlamos sokszor még az egészségét is kockáztatni, bár már nem olyan mértékben, mint alsóközépben, ahol barátjának kellett belé egy kis észt vernie, hogy ne sérüljön le végzetesen - talán ennek a nevelésnek az eredménye, hogy akármi is történjék, a hétfők számára mindig pihenőnapot jelentenek, ezen a napon csak kikapcsolódni és pihenni hajlandó.

Élettörténet: Átlagos gyerek, aki korán megszerette a röplabdát olyannyira, hogy a szenvedélyévé vált a sport. Gyermekkori barátjával, Iwaizumi Hajimével kezdett bele a sportba, és azóta is elválaszthatatlanok annak ellenére, hogy külső szemlélő számára túlságosan is sokszor tör rá Iwa-chanjára a gyilkos szándék a hülyeségei miatt. A Kitagawa Daiichi alsóközépiskola röplabdacsapatában végzős korára már kulcsember, elismert feladó meg is kapja a bajnokságon a Legjobb Feladó díját annak ellenére, hogy a csapata kikapott a nagy riválistól - ahogy mindig, viszont akkor először sikerül egy szettet legalább nyerniük. Ez méltó zárása volt az utolsó évének, amely több szempontból sem volt fényes. Oikawa nem zseni, legalábbis nem a röplabdában. Helyette iszonyatosan jó a logikája és a megfigyelőképessége, ami párosul iszonyatos teherbírásával és kitartásával, aminek köszönhetően egyrészt képes kihozni csapattársaiból a maximumot - s mi több várható el egy feladótól ugyebár? -, másrészt hamar felismeri az ellenfél gyengeségeit, lyukakat találva a legkeményebb védelmen is. Emellé már alsóközépben kifejlesztette félelmetes szerváját - a sok gyakorlás miatt le is sérült, mert sajnos hajlamos túlzásokba esni, ha a röplabdáról van szó. Felsőközépiskolának - bár választhatott volna másképp, nagy ellenfele, a Shiratorizawa ütője, Wakatoshi Ushijima állandóan hangoztatja is, ha összefutnak, hogy a Shiratorizawába kellett volna mennie inkább - az Aobajousait választotta, ahol továbbra is együtt röplabdáik barátjával. Immáron harmadéves, a csapat kapitánya, és széles körben a feladók ászaként ismerik.

Hobby: röplabda

Foglalkozás: tanuló

Extrák: születésnap: Július 20. Horoszkóp: Rák* Pozíciója: feladó, csapatkapitány, mezszáma 1. * Kedvenc étele: Milk bread ~ foszlós kalács (körülbelül arra hasonlít, természetesen a japán verzióra kell gondolni, finom péksütemény) * Rajong mindenért, ami a földönkívüliekhez köthető. * Beceneve: Nagy király, Shittikawa, Trashykawa, Assikawa (utóbbiak kivétel nélkül Iwaizumitól, legjobb barátjától szeretete jeléül...) * Szabadidejében unokaöccsét, Takerut és több gyereket edzi a Lil Tykes Volleyball Classroom-ban. * Jobb lábán a fehér térdvédő valójában nem egyszerű térdvédő, hanem “térdtámasz”, korábbi sérülései miatt gyengébb a térde, ezért van rá szüksége, nehogy újra lesérüljön. * Korábban volt egy barátnője, de szakított vele a lány, mert túlságosan is csak a röplabdának szenteli az életét, és rá nem jutott ideje. * Foglalt, Iwa-channak* Anime/manga: Haikyuu!!!

Képinfo: fanart (ismeretlen alkotó) (http://)

Engedélyezve: 2015. 10. 26.
2022. 06. 11.

Módosítva: 2022. 06. 11. 18:03:38
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).