Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Agape
Kategória: Fantasy
Feltöltő: XenaRanger

Kor: 162

Külső leírás: Agape egy gyönyörű nimfa, tündöklő kék szeme van, nagyon hosszú len színű selymes haja és... igazából szinte minden kék rajta. Egy érdekes pillangószerű szárnypár ékesíti, repülésre nemigen alkalmas, de ugrásait meg tudja hosszabbítani vele, és zuhanáskor is tud némileg lassítani a sebességen. Fülei őzszerűek, mert negyedíziglen elf a kislány. Barackszínű puha ajkai és fitos orrocskája méltóvá teszik a nimfa címre. Különféle pillangós díszeket hord a hajában, amitől csak még inpozánsabb az összkép.

Jellem: Nagyon kedves és szelíd leány, de nem sokat beszél. Nincs kivel, saját magát pedig nem tartja megfelelő beszélgetőpartnernek. Nagyon szereti az állatokat és a természetet, ezért sokat sétál az otthona környékén. Nem szereti a kéjenceket, a különféle szatírokat, akik azért keresik fel, hogy együtt tölthessenek vele egy éjszakát. Mindig elbújik ilyenkor, és soká, nagyon soká jön elő. Alapvetően nem szokott haragudni senkire, de nem kizárt, hogy tudna, ha akarna. Félénk, és bizalmatlan az idegenekkel szemben, és nem tudni, milyen, mikor bízik valakiben, mert még eddig sosem volt senki, aki barátkozni akart volna vele mindennemű hátsószándék nélkül. Nem szokot nevetni, és sírni sem sírt még eddig. Az élet körforgását, az állatok elpusztulását teljesen természetesnek veszi, ezért nem indítja meg. Szeret fantáziálgatni, virágkoszorút fonni, vagy egyéb haszontalansággal ütni el az időt. Nagyon vágyik egy, vagy több igaz barátra, de úgy érzi, mindez csak vágyálom.

Élettörténet: Létrejövetelét homály fedi, de azt sejteni lehet, hogy valamelyik felmenője elf lehetett, mert visel olyan testi jegyeket, amik erre utalnak. Amióta az eszét tudja, egyedül él egy völgységben, amit hegyek vesznek körül. Patak és tó egyaránt megtalálható itt, ahogyan erdő és tisztás is. Nagyon szeret itt élni. Alapvetően nem tudott beszélni, mert senki sem tanította, de az őt meglátogató szatírok és elfek beszéltek hozzá, így gyatra szinten, de megtanulta kifejezni magát. Egy alkalommal messzebbre sétált az otthonától, mint kellett volna, és találkozott néhány embercsempésszel, akiktől nagyon nehezen szabadult meg. A velük való találkozás óta nem hagyta el a lakhelyét, és a világ összes kincséért sem tenné meg újból.

Hobby: virágkoszorú készítés, hajfonogatás, séta

Foglalkozás: nincs

Extrák: Gyenge színtű telepatikus kapcsolatot tud létesíten állatokkal, emberekkel, és más egyéb lényekkel egyaránt, bár nem sűrűn teszi.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2018. 06. 07.
2018. 07. 09.

Módosítva: 2018. 07. 01. 15:17:30
Módosította: XenaRanger

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).