Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Lord Castian Flerion
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Silvery

Kor: 23

Külső leírás: A birodalom leghatalmasabb tűz klánjának a tipikus, árulkodó vonásai közül egyedül a lángvörös, szinte izzó szemeket hordja magán. Minden mást, különösen a kirívóan sápadt bőrét és az ébenfekete hajkoronáját az anyja családjától, az árnymágusoktól örökölte. A tűzmágia jegyei, mint maga a tűz is, rémisztő dominanciával terjednek, generációk óta nem született olyan sarj, aki ne viselte volna a család élénkvörös hajszínét. De őt nem csak a külső vonások kerülték el, a mágikus ereje is az árnyékokat, nem pedig a tüzet uralja. A sötétség és a fény, a hűvös és a meleg ellentéte jellemzi őt. A pillantásban, amiknek a tűz melegét kellene hordoznia, általában rideg távolságtartás, esetleg gúny vagy lenézés honol. Gyűlöli a szemeit, mert a lehetetlen, parázsszerű izzásuk képes elárulni a helyzetét még az árnyak rejtekében is, nem véletlenül hord hosszú, függönyszerű frufrut, hogy erre van szüksége, valamennyire elrejthesse az árulkodó szempárt. A kecses, már-már lágy arcvonásai akár gyönyörűvé is tehetnék őt, de a kisugárzását látva senki nem használná rá ezt a szót. Ahhoz minden rezzenése túl férfias, túl határozott, túl erőteljes. Mint egy lélegzetelállítóan szép, csendes, nyugodt, de kitörni készülő vulkán. Az alkatát sem a tűzharcosoktól örökölte, akikre jellemzőek a vaskos, domborodó izomzatok, inkább az árnyjárók szálkás, kecsesebb izmai, és az ezekkel járó mozgékonyság jellemzik. A szinte porcelánbaba szépségű arcvonásokat nem csak az ellenséges atmoszférája, hanem a figyelemfelkeltő magassága, és a széles vállai is ellensúlyozzák. A családja miatt a tűzharcosok fizikai tréningjeit is végig kellett csinálnia, és ez egy átlagos árnymágusnál sokkal harcedzettebbé és erősebbé tette. Az apja nagy elégedetlenségre elutasítja a tűzharcosok vörös-arany ruházatait, mondván, hogy őt a képessége a sötétebb, leplezhetőbb színek felé kényszeríti, de igazából csak röhejesnek tartja az élénk, csicsás, egyenruhaszerű gönceiket. Ha tehetné folyton csak feketében járna, de kompromisszumként néha megjelenik a sötétbordó és a vérvörös a ruhatárában.

Jellem: A jellemét is ugyanaz a kettősség írja le, mint a külsejét. Egy tűzharcos indulatos habitusa háborúzik benne az árnyékok sötét, rezzenéstelen fegyelmével. Általában a hűvös, gúnyos arrogancia és a rideg érzelemmentesség uralják, de a kifejező szemei örökké sugallják, hogy az érzelmei közelebb vannak a felszínhez, mint szeretné. Ugyan ő nem született tűzharcosnak, de az apja belenevelte a klán büszkeségét és egy idegesítő becsületességet, amit legszívesebben felnőtt fejjel porba dobna, de már képtelen rá. Az árnyékmágusok általában mindenek, de nem becsületesek. Assassinok, tolvajok, rablók. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy ostoba harcosbecsület miatt nem használná a képességeit, bármikor hátba szúr bárkit, ha úgy érzi, hogy ez az egyetlen esélye a győzelemre, de csak akkor ont vért, ha muszáj. Eddig összesen csak három embert ölt meg a számtalan küldetése során, és mindhárom katona arcára emlékszik. Az egyetlen ember, akit ténylegesen kedvel és tisztel, az a bátyja. A bátyja mindaz, aminek neki is lennie kellett volna. Vörös hajú, hatalmas tűz mágiával rendelkezik, és mint a legtöbb erős tűzharcos, egy óriás. A köztük lévő kevés korkülönbség miatt együtt nőttek fel, és az egészséges testvéri rivalizáláson kívül nagyon szoros kapcsolatot ápolnak. A klán szélesebb körében mindig kívülállóként kezelték, de ahelyett, hogy ez a számkivetettség elbátortalanította volna, pajzsként húzott maga köré egy áthatolhatatlan beképzeltséget és megközelíthetetlenséget. Persze ez az önelégültség nem teljesen alaptalan, a harci és a mágikus képességei is kiemelkedőek, talán ez az egyetlen oka, hogy végül elfogadta a klán. Megtanulta, hogy nem hullnak az ölébe a dolgok maguktól, céltudatos és eltökélt. A családi körében nyílt titok, hogy szabadidejében a lányok helyett inkább fiúkat hajkurászik, de ahogy egyre ismertebbé válik a lázadók belső köreiben, egyre könnyebben hódít meg bárkit, akire szemet vet. Ez borzasztóan untatja és idegesíti, mert szereti a kihívásokat.

Élettörténet: A tűz klán konzervatív vezetősége hátat fordított volna a szokatlan utódnak, hiszen egy erős tűzmágus szinte kivétel nélkül tűzmágus utódot nemz, ez a házuk egyik hatalmas büszkesége évszázadok óta. Szerencsére az apjának már akkor elég befolyása volt, hogy ezt megakadályozza, és a család teljesrangú tagjaként nevelhesse fel őt. Az anyja egy kisebb, kevésbé befolyásos árnymágus klánból, a Shaye klánból származott, és egymásba szerettek az apjával. Azzal a hazugsággal indokolták a szokatlan, rendhagyó nászt, hogy reménykednek egy tűz- és árnyékmágiát keresztezve használó utódban, de mindenki tudta, hogy ez lehetetlen. Mindkét mágiatípus túl erőteljes ahhoz, hogy másodlagos képességként jelenjen meg. A tűzmágiát általában tűzmágiával keresztezték, hogy nagyobb esély legyen erősebb mágus születésére, vagy elnyomhatóbb, passzívabb képességekkel, hogy kis eséllyel ugyan, de értékes másodlagos képességet kaphassanak. Ha a Flerion klán nem a birodalom egyik legerősebb és legnevesebb mágusháza lenne, az anyját valószínűleg kitagadták volna a régi családjából, hiszen köztudott, hogy a tűzmágia elnyom minden mást. Gyakorlatilag feláldozta a mágiája örököltetését ezzel a házassággal. Mint Castien születésekor kiderült, mégsem. Mindenki meglepetésére, a nászból született egy árnymágus gyermek, méghozzá az egyik apai ágú nagyszülő passzív pajzs mágiáját másodlagos képességként hordozva. A fordulat mindkét klán életét feldúlta, a Shaye klán felemelkedett, hiszen az árnymágiájuk képes volt felülkerekedni egy erős tűzmágus család génjein, a Flerion klánnak pedig ki kellett találnia, hogy mit kezdjen egy nem tűzharcos gyermekkel. A legtöbben egyszerűen átadták volna a teljes nevelését a Shaye klánnak, de az apja nem engedte, hogy a gyermeke a tűzharcosok eszméi nélkül nőjön fel. Így alakult, hogy két nagy erő között egyensúlyozva, ellentétes elvek és értékek labirintusában cseperedett fel. Egy valami, amiben mindkét klánja egyet ért, az, hogy a birodalom könyörtelen és zsarnok királyának mennie kell, de míg a Shaye klán a csendes asszaszináció híve, a Flerionok egy nyílt, szervezett forradalmat akarnak kiépíteni. Castien, mint egész életében, most is a két ellentétes akaratot próbálja egy közös céllá összesimítani, pedig az a mottója, hogy ő harcos, nem pedig politikus. De az élet nem kívánságműsor.

Hobby: edzés, szex

Foglalkozás: Harcos

Extrák: Meleg. Nem reklámozza, de nem is kifejezetten titkolja. Nem tudja elviselni a nőket, max azt a néhány harcos leányzót, akiket az edzései során megismert, az igazi lányos lányok idegesítik. Ha politikai játszmákról van szó, akkor megfegyelmezi magát, de a szabadidejében nincs türelme és kedve jópofizni, udvariaskodni és cseverészni. || Szereti a nyílt, mágiahasználat nélküli küzdelmet, a harci és kardvívó edzéseit. Tudja, hogy ez nem valóságos, hiszen minden mágus harcstílusának része a mágiája, és soha életében nem fog élesben ilyen módon küzdeni, de kikapcsolásnak tökéletes. A másik testedzés, amivel szereti levezetni a stresszes küldetések feszültségét, az a szex. Nem igazán híve a névtelen, arctalan éjszakáknak, van néhány megszokott partnere, és mindig azt keresi fel, amelyikükhöz épp kedve van. Akármikor állít be, rá szoktak érni.

Képinfo: nem a sajátom (http://)

Engedélyezve: 2023. 02. 19.

Módosítva: 2023. 02. 19. 23:06:00
Módosította: Silvery

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).