Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Raylin
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Onichi

Kor: 19

Külső leírás: Alacsony, karcsú és törékeny alkat, ami mindig is segítségére volt abban, hogy lánynak adhassa ki magát. Kecses, finom mozdulatokkal próbálja a legkisebb gyanút is eloszlatni nemét illetően. Bőre hófehér, leginkább a porcelán babákéhoz hasonló, akárcsak finom vonású arca. Az egész megjelenéséből hiányoznak a színek. Külsője pont olyan fakó, mint az élet, amit rákényszerítettek. Hófehér haja a derekáig ér, általában szabadon hagyja őket leomlani, de eseményekre gyémántokkal kirakott hajtűkkel rendezi fonatokba a selymes tincseket. Nem kifejezetten kedveli az ékszereket, de próbálja álcaként felfogni őket. Minden gyöngysor, minden finoman megmunkált ezüst fejdísz egy páncél, ami elrejti a valódi Raylint a világ elől. A ruhatára is főleg fehér, vagy ezüst ruhadarabokból áll, nem szeretne kitűnni az udvar forgatagából. Az öltözékét édesanyja tervezteti, illetve készítésükben is részt vesz, hogy átitassa bűbájával, így minden darab pontosan ott és olyan illúziót kelt, amitől még inkább nőnek látszik. Lágyítanak vonásain, karcsúbbá teszik derekát, keskenyebbé vállait. Az illúziók nélkül is fent tudná tartani ezt a látszatot, de így sokkal biztonságosabb. Szürke szemei általában üresen tekintenek a világra, csupán akkor látni bennük szomorúságot vagy dühöt, ha elveszíti a kontrollt érzelmei felett. Sok férfi rajong külsőjéért, titokzatosnak, és elérhetetlen szépségnek tartják, aki méltó a hercegnő cím viselésére. Az illúziók nélkül legalább ennyire lenyűgöző fiatal férfi, bár ezt még senki sem láthatta édesanyján kívül.

Jellem: Nem egyszerű kiismerni, sokszor saját magát is képes meglepni. Ha valaki az egész életét hazugságban éli le, akkor nem tudhatja, hogy minek is higgyen igazán. Kiskora óta kell úgy viselkednie, mint egy lánynak, Türelmes, nyugodt és kedves, hiányzik belőle az apja rosszindulata és kegyetlensége. Fontosnak tartja, hogy másokon segítsen, enyhítse a szenvedésüket. Szeretetet csak édesanyjától kapott, ő tanította meg rá, hogyan gondoskodjon másokról. Mindenkivel hamar megkedvelteti magát és szinte bármilyen témáról el lehet vele beszélgetni. Akik a külső alapján ítélnek, azt mondhatják, hogy csak üres fejű, felszínes társalgásra képes lányka, de ez közel sem így van. Inkább amolyan látszatként tartja fent, hiszen egy hercegnőtől sokszor ezt várják el. Az igazi arcát nem mutathatja a világ felé, csak próbál megfelelni apja elvárásainak, és minél kevesebb figyelmet vonni magára. A felszín alatt egy intelligens, talpraesett fiú, aki csak túl akar élni. Ravasz, megtalálja a kiskapukat, hiszen enélkül nem tudta volna eddig megtartani a titkát. Makacs, ragaszkodik az igazához, de ész érvekkel meggyőzhető. Szereti a vitákat és szócsatákat, de sokszor inkább a hallgatást választja, nehogy lebuktassa magát. A kedves mosoly mögött sokszor ordít, tombol és szenved, ám ezeket az érzéseket még szobájában is fél kiadni, nem tudhatja hol kémkednek utána. Gyűlöli az apját, amiért így kell élnie miatta, megveti a gonoszságát és zsarnokságát, amivel uralkodik. Rettentően magányos, hiszen senki sem ismeri igazán. Az egész élete olyan, mintha egy idegen testébe lenne bezárva. Szabadulni akar, keresi a módját, hogy végre szabad és legfőképp önmaga lehessen.

Élettörténet: Raylin példája jól mutatja, hogy egy uralkodó udvarában felnőni sem feltétlen felhőtlen boldogság, pompa és csillogás. Születése pillanatától kezdve körbeveszi a hazugság, a félelem, és az őrület. Az életét csupán édesanyja illúziójának köszönheti, ő hitette el mindenkivel, hogy lány gyermeke született. Attól a pillanattól kezdve tartják fent ezt a káprázatot hazugságokkal és tökéletes színjátékkal. Kettejükön kívül senki sem tudja az igazságot. A folytonos félelem a lebukástól az egész gyermekkorára rányomta a bélyegét. Míg meg nem értette, hogy hazudnia kell, édesanyja mindenkitől távol tartotta, és később is csak kevesekkel érintkezett. Minél több emberrel lett volna kapcsolata, annál nagyobb esélye lett volna a lebukásnak. Egyetlen rossz szó is a vesztét okozhatta volna. Az udvari nemesek lányai közül voltak barátai, de ők sem voltak igazak, hiszen nekik sem árulhatta el a legnagyobb titkát. Hamar megtanulta, hogy jobb magányosnak lenni, mint rettegni a lebukástól, és a vele járó biztos haláltól. Mindent megtanult az udvarban, amire egy hercegnőnek szüksége lehet. Udvariasan társalog, kedvesen mosolyog, kecsesen táncol, és bölcsen hallgat. A durvább leckéket apjától tanulta, aki már rég óta az őrület sötét ösvényein bolyong. Hogyan használja az erejét gonosz célokra, hogyan okozhat fájdalmat és szenvedést másoknak, és hasonló tanítások, amik ellen Raylin minden porcikája tiltakozott, de mégis eltűrte. Mindezek mellett azonban a politikai játszmákról, stratégiákról, ármánykodásról is rengeteg tudást szerzett, ami valamikor még hasznára is válhat. Képességeit folyamatosan fejleszti különböző tanítók segítségével és apja útmutatásaival. Bár a gyógyítást az apja mindig is lenézte, a mentális képességeiben látott lehetőséget. Tud a jóslatról, de egyelőre nem látja hogyan tudná felhasználni képességeit az apja ellen. Tudja, hogy szinte reménytelen megszöknie apja udvarából, de egyre jobban sürget az idő, egyre elkeseredettebben keresi a lehetőségeket. Pár hónap múlva esedékes elrendezett esküvője, ami után biztosan lelepleződne legnagyobb titka, ezért menekülnie kell. Ha kijutna egyszer a kastélyból, mindent megtenne, hogy megállítsa apja kegyetlen uralkodását.

Hobby: Gyógynövények tanulmányozása, hátha a képességei mellett szüksége lesz ezek ismeretére is

Foglalkozás: Herceg/hercegnő

Extrák: Az apja húsz évvel ezelőtt elrendelte az ország összes gyógyító képességgel rendelkező férfijának kivégzését. Azóta ez vár minden fiú újszülöttre is, aki ezzel a képességgel látja meg a napvilágot. Mindezt egy jóslat miatt, ami a király bukását jelezte. A klánok lázadoztak a kegyetlen tisztogatás ellen, de végül nem tudtak ellenállni, és kénytelenek voltak elfogadni uralkodójuk döntését. *** Családjára jellemző, hogy két képességgel rendelkeznek. Ez ritkaságnak számít, általában csak örökölni lehet, így a hozzájuk hasonló családok gyakran kötnek érdekházasságokat. Fő képessége a gyógyítás, amit sokan lenéznek, de ő hálás, amiért másokon segíthet. Sok mágikus erővel rendelkezik, többel, mint az udvar többi gyógyítója. Másodlagos képességével képes hallucinációkat okozni, megeleveníteni az emberek legnagyobb félelmét. Egyszerre csak egy-két embernél képes előidézni, de ha harcra kerül a sor, így is igen hatásos. Az hallucinációk anyja erős illuzionista képességére vezethetőek vissza, míg gyógyító képessége apja kicsavarodott erejéből származik.

Képinfo: Nem saját kép (http://)

Engedélyezve: 2023. 02. 19.

Módosítva: 2023. 04. 08. 14:31:53
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).