Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Nathaniel Gray
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Rukima

Kor: 28

Külső leírás: Olyan férfi, aki kisugárzásával és karizmatikus megjelenésével azonnal kitűnik a tömegből, egy olyan világban is, ahol a génmódosításnak köszönhetően már nem meglepő, ha valaki tökéletes külső jegyekkel születik. Ő nem esett át ilyen beavatkozáson, azonban édesanyja igen, innen örökölte olajkék hajszínét. Kirívó jelenléte többek között a magasságának is köszönhető, mivel kiemelkedő termete az átlagembernek egy fejjel fölé magasodik. Ennek dacára nem egy kétajtós szekrény, arányosan izmos, testfelépítése agilitásáról árulkodik, amelyik tulajdonsága kulcsfontosságú munkája során. Frizurája oldalt és tarkójánál rövidebb, felül hosszabb kusza tincsekben lobog. Ami már közelebbről felkelti az érdeklődést, azok az irreálisan türkizkék szemei és szabályos, határozott vonásai, amik legtöbbször kifürkészhetetlen komolysággal figyelik a világot. Pont emiatt az alapjaiban komoly megjelenése miatt van, hogy amikor elmosolyodik az lehengerlő élmény, pedig nem is olyan ritka esemény mint gondolnánk. Egyetlen testmódosítása a fejében lévő modul, aminek jelenlétéről egy, a jobb füle mögött és a haja között elhelyezkedő, körülbelül két centi hosszú, antracitszürke csík árulkodik.

Jellem: Munkáját igen komolyan veszi, ha küldetésen van csak a feladat tökéletes megoldására fókuszál, a lehető legkevesebb hibával vagy járulékos veszteséggel. Emiatt a maximalizmusa miatt legtöbbször egyedül dolgozik, de ha rákényszerül vagy utasításba kapja, akkor olyan társa lesz bárkinek, akire amaz bármilyen körülmények között számíthat. Ha osztaggal megy küldetésre, szeret részt venni a tervezésben, hogy a változók ismeretével a leghatékonyabban egészíthessék ki egymást és sikerre vigyék a feladatot. Mivel ilyen sikerorientált, nem szívleli, ha valaki komolytalanul viselkedik a küldetés alatt vagy a terveket semmibe véve magánakcióba kezd. Szereti a kihívásokat egy feladatban és számításba veszi, hogy bármikor nem várt fordulatot vehet egy küldetés, így ha beüt a krach, az se éri meglepetésként hanem azonnal tud reagálni rá. Magánéletben sokkal kevésbé komor jellem, ilyenkor képes elengedni magát. Szívesen van baráti társaságban és bár igazán közeli barátai nincsenek, jó kapcsolatot igyekszik ápolni minden ismerősével. Megnyerő külseje és alapvetően közvetlen jelleme miatt már sokan próbálták behálózni és ha valakivel összejön, azzal rendkívül egyenes és hűséges, annak ellenére, hogy testi vonzódáson és szimpátián kívül mélyebb érzelmeket nem táplált még egyik kapcsolata iránt sem. A katonaságnál beleivódott fegyelem miatt alapvetően nehéz kihozni a béketűréséből, de a gonosz rosszindulatot nem állhatja. Szabadnapjain szereti a napi rutint és a békés időszakokat, de hosszabb távon elunja magát.

Élettörténet: Teljesen átlagos család egyetlen sarja, anyja titkárnő egy kommersz járműveket gyártó cégnél, apja ugyanitt főmérnök. Elég korán fény derült Nathaniel mentális tehetségére, így gyakorlatilag átkerült a szüleiétől eltérő közösségbe, ahol vizsgálatokban vett részt és különleges edukációban részesült. Elfogadott társadalmi jelenség lévén, el is távolodott a családjától, ritkán tartja velük a kapcsolatot, azonban anyagilag rendszeresen támogatja őket. Képességeit tekintve oktatói tudományos kutatói pályát ajánlották neki, de ő mégis más utat választott. Tizennyolc évesen csatlakozott az idegenlégióhoz, ahol tovább specializálódott és fegyverszakértővé vált, ami nem okozott neki nagy kihívást. Azért azonban sokat kellett dolgoznia, hogy erőnlétben és kitartásban utolérje a társait, de céltudatosan addig edzett míg a legjobbak egyike lett. Ebben az időszakban alakult ki aktuális fizikuma és kapta meg a fejébe épített katonai modult, továbbá ekkor tanulta meg a hadsereg közelharci stílusát. Rengeteg küldetésen vett részt, ahol a valóságban szerezhetett harctéri tapasztalatot. Előfordult, hogy olyasmit kellett tennie parancsra, ami ütközött az elveivel és megtapasztalta a katonalét árnyoldalát. Ezért miután letöltötte a vállalt öt évet az idegenlégióban, nem hosszabbította meg a szolgálati idejét hanem kilépett. Gyakorlatilag azonnal felkereste egy céh, hogy munkát ajánljon neki. Elfogadta és azóta zsoldosként dolgozik a lehető legkülönfélébb feladatokat elvégezve. Mivel azóta az egyik legjobb statisztikával rendelkező zsoldos, kedve szerint válogathatja meg az elvállalt küldetéseit. Keveset mozdul ki a céhe által biztosított szállást jelentő életteréből, ami azt jelenti, hogy a baráti társasága is leginkább más zsoldosokból vagy a céh egyéb alkalmazottaiból áll és épületen belül szoktak összeülni. Ezek a céhes komplexumok egy külön kis világot biztosítanak számukra, különböző boltokkal, szórakozási lehetőségekkel, minden igényt kielégítő termékekkel és szolgáltatásokkal. Ergo ritkán találkozik új arcokkal. Mivel ilyen téren nem túl gyakran hagyja el a komfortzónáját, ezért leginkább az egyedülállók életét éli. Ha úgy adódik, akkor nem riad vissza a párkapcsolattól, de mivel sosem volt még igazán szerelmes és általában csak a megszokás tartja fenn a kapcsolatait hosszabb távon, ezért ezek előbb-utóbb kihűlnek és közös megegyezésű elválás lesz a végük.

Hobby: Napi két-három órát tölt edzéssel és előszeretettel képzi tovább magát, mert úgy gondolja, hogy nem elég, ha csak a veleszületett képességeire támaszkodik. Ezen felül hobbyból és szükségből is, de szívesen tartja karban és fejleszti eszközeit.

Foglalkozás: Transmuter Speciális osztály, zsoldos

Extrák: 《Kasztjától eltérő különleges képessége a ’dinamikus formálás’. Ez annyit tesz, hogy amit alkot, azt folyamatos mozgásban tudja tartani, különösebb koncentráció nélkül. Például egy páncélruha olyan mértékig követi a mozdulatait, mintha szövet lenne. Természetesen ezzel a képességével sem tudja lebegtetni a tárgyakat. Ehhez kapcsolódik, hogy a rá lőtt lövedékeket a becsapódás pillanatában a teste tudatalatti védelmi mechanizmusként úgy eldeformálja, hogy azok a lehető legkisebb sérülést okozzák. 》《Egyedi felszerelését maga tervezte és alkotta meg, melynek része egy a test vonalát második bőrként követő álcázó ruha, amivel láthatatlanná tud válni, egy lőfegyver, melyet igényeihez mérten tud alakítani és akár drónt, vagy egyéb hasznos eszközt tud belőle létrehozni, illetve egy repülő motor, ami szintén több gépezet lehetőségét hordozza magában.》《A fejében lévő katonai szintű védelemmel ellátott modul többek között az eszközeivel képes távolsági kapcsolatot tartani, kommunikációs csatornát biztosít és képes erősségüktől függően semlegesíteni vagy csökkenteni a pszichikai támadások hatásait 》 ***Világleírás a fanfictionök között***

Képinfo: Az eredeti kép nem saját, csak módosított (http://)

Engedélyezve: 2024. 04. 30.
2024. 05. 11.

Módosítva: 2024. 05. 11. 15:46:59
Módosította: Rukima

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).