Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 25 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hasegawa Isao
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Akira_chan

Kor: 25

Külső leírás: 170cm magas. Szálkás izomzatú, testének minden centimétere szemet gyönyörködtető látványt nyújt, és tesz is azért, hogy a hasizom kockák jól kivehetőek legyenek a sápadt, bársonyos bőre alatt. Derékig érő, hamvasszőke haját, általában összefogva hordja, és csak néhány kósza tincs keretezi arcának finom vonásait. Mézbarna szemei kifejezőek, ragyogó csillogással szemlélik a világot, és van bennük egy vidám kis fény, ami még a legnehezebb helyzetekben is ott villódzik bennük. Keskeny, halvány ajkait olykor képes véresre harapdálni, ha valamin erősen gondolkodik. Fülében 3 fülbevaló és egy piercing díszeleg, amiktől képtelen megszabadulni, noha kollégái furcsán néznek rá emiatt. Privát életében imádja tele aggatni magát láncokkal és bőr kiegészítőkkel, és erre ékes például szolgál a nyakától mellkasáig ívelő vékony lánc, melynek karikája jobb mellbimbójába van kapcsolva. Laza öltözködése miatt néha kirí a tömegből, és csak fogcsikorgatva hajlandó öltönybe bújni, ha már nincs más választása.

Jellem: Tipikus lázadó, nem könnyű beskatulyázni. Hol gyerekes és hisztis, hol megfontolt és véresen komoly. Okos és gyors felfogású, pillanatok alatt képes átlátni egy adott szituációt, és alkalmazkodni ahhoz. Barátságos jellemének hála, könnyen szerez barátokat, és megbízhatósága miatt sokan kedvelik. Szeret viccelődni, és sokakkal ellentétben, Ő képes saját magán is nevetni. Társaságban be nem áll a szája, és mindig kimondja, amit gondol. Nehezen viseli az igazságtalanságot, és az önmagukat istenítő embereket. Imádja az állatokat, a szép kerteket és a csendes nyári délutánokat. Mosolya szinte mindig arcán virít, és soha senkinek nem panaszkodik, noha neki is megvan a saját sötét múltja, és jelene.

Élettörténet: Apja korán elhunyt, édesanyja a gyász könnyítésének reményében az italhoz folyamodott, és vajmi keveset törődött a fiával. Az iskola mellett részmunkaidős munkákat vállalt, hogy fizetni tudják a számlákat, és természetesen a piát. Soha nem panaszkodott, úgy fogta fel a helyzetet, hogy férfiként az ő kötelessége pénzt keresni és vigyázni az anyját. A gimnázium után felvételt nyert az egyetemre, és testnevelés tanár szakon diplomát is szerzett. Időközben anyja is elhunyt, és a temetés után hideg zuhanyként érte a hír, amit az ügyvéd közölt vele, miszerint több millió yen tartozás van a családja nevén. Szerencsére a lakás ára fedezte az összeg egy részét, de még a mai napig is, fizetésének jelentős része a behajtók kezébe vándorol.

Hobby: olvasás, sétálás a parkban, és kendo tanulás (amiben, ugyan nem túl jó, de mégis imádja csinálni)

Foglalkozás: Testnevelés tanár, egy fiú gimnáziumban

Extrák: Nagyszájú, dacos uke

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 03. 04.

Módosítva: 2012. 03. 04. 06:51:50
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).