Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Drew Mills
Kategória: Yaoi
Feltöltő: szela00

Kor: 20

Külső leírás: Magas, vékony testalkatú, de azért ahol kell, ott ki van dolgozva a teste. Haja félig az arcába lóg, de nem takarja el. Alapból fekete, de a hátulját és az alját szőkére szívatja. Gyönyörű szép zöld szemei vannak, amik csak úgy világítanak. Mindkét fülében fültágító, alsó ajkában pedig egy karika van, nyelvében egy piercing. Szinte mindig szakadt farmerban és fekete felsőkben jár-kel. A nyakában mindig ott lóg a lánca, amit még édesanyjától kapott.

Jellem: Nagyszájú, szeret tudni mindenről, ami körülötte folyik. Nagyon magabiztos, és amit akar, azt meg is szerzi magának. Nagyon hűséges, akit egyszer megszeret, azt nem ereszti. Sosem volt az a félénk fajta és mindig a szabályokkal szembe megy. Mindezek mögött azonban nagyon bizalmatlan és vannak titkai, melyeket mélyen magában őriz és lassan felemésztik őt. Rettentően fél szerelmes lenni, ha lehet kerüli a kapcsolatokat csak él világba és ha éppen kedve szottyan, akkor lefekszik valakivel. Abban a hitben él, hogyha valaki közel kerül hozzá, az meghal.

Élettörténet: Születése után nem sokkal elvesztette szüleit egy balesetben, így árvaházba került, de igazán az utcán élt, nem szeretett az otthonban lenni, mivel a hely szörnyű volt, a nevelők még rosszabbak. Gyakran verték őket, bántalmazták. Ennek ellenére összebarátkozott ott egy korabeli sráccal. Nagyon jó barátok voltak, végül ahogy idősebbek lettek, egymásba szerettek. Először nagyon féltek, de végül az érzelmek győztek és egymásba gabalyodtak. Amint betöltötték mindketten a 18. életévüket, összeköltöztek egy kis albérleti lakásba, ahol ma is él. Kedvesétől kapta a gitárját és ekkor kezdett játszani. Egy darabig minden szép és jó volt, de pont az évfordulójukon balesetet szenvedett párja, amibe bele is halt. Ez nagyon megtörte és a gitározás világába menekült, ebből kifolyólag nagyon jól játszik. Még nem tudta magát túltenni a dolgon és magát hibáztatja.

Hobby: Gitár, cigi, ivás, képregények olvasása

Foglalkozás: Egy képregényboltban eladó

Extrák: Nagyon jól gitározik

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 03. 12.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).