Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lucifer /Luci, Lucia/
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: kortalan

Külső leírás: Maga a tökéletesség, akin sok férfi szeme megakad. Viszonylag magas a maga 175 cm-jével, de mindehhez vékony és nagyon formás. Imádja alakját kiemelni. Haja újobban valamivel a válla alá ér és tépett fazonú, egy-egy tincse szeme elé lóg. Szemei igézőek, szinte azonnal rabul ejtenek bárkit és majdnem feketék. Ha dühös szemei vörösen felizzanak. Kislányos arccal rendelkezik, ami miatt gyakran nézik őt 18 évesnek, vagy épp még fiatalabbnak. Nyakában mindig csak az az egy lánc van amit még szerelmétől kapott. Fekete szárnyait az emberek előtt takarja, de ha egyedül van szívesen játszadozik tollaival.

Jellem: Elkeseredett lélek, de ezt igyekszik nem mutatni. A féktelen vad bulik, az élet élvezése élteti. Néha elég aggresszív, gyakori düh kitörésekkel. Máskor meg kezes bárány. Ha valami nem tetszik neki hangot ad véleményének és nem fogja vissza magát. Nem érdekli kit sért meg és kit nem. Nem képes együttérezni senkivel sem, valamint szinte szomorúságot érezni és sírni sem. Viszont ha feltörnek a régi emlékek akkor könnyeit nem képes vissza fogni. Igazi vadmacska, akit megfelelő személy képes megszelídíteni. Sohase unatkozik mert mindig feltalálja magát, de ha mégis bekövetkezne ez akkor biztos démonok társaságában van, akik az emberek megrontásáról a hatalom megszerzéséről áradoznak neki.

Élettörténet: Valaha a legfőbb angyalok közé tartozott, de ahogy arról a biblia is szól fellázadt Isten ellen, letaszították a mennyből. Megkísérti az embert, elfordítja Istentől és egyebek. De ebből semmi sem igaz. Lucifer egyetlen bűne csupán, hogy gyermeket hordott a szíve alatt, akit sokan olyannak tartottak, majd ha felnő el akarná venni Isten helyét. Lucifer kiállt maga igaza mellett, ami az Úrnak nem tetszett, így letaszították a mennyből. Luci csalódott mindenben, mindenkiben: az Úrban aki elitélte, szerelmében mert nem állt ki mellette és még ő is ellene volt, az angyalokban mert ennyire ostobák voltak. Az emberek világában elhatározta nem ad életet gyermekének, így végzett vele. Tévedésnek tartotta és nem pedig egy szerelem csodás jelének. Az emberek közt szereti tölteni legtöbb idejét, bár tudatlan és hímsoviniszta fajnak tartja őket. Mindenki azt hiszi angyalok csak nők, és Lucifer mint az Úr ellenfele férfi, amit ő nem szeret és ha valaki ezt a képébe mondja nagyon durván közli saját álláspontját. Korán rájött hogy a jelenkor mennyi jó dolgot tartogat számára. Rászokott a dohányzásra, bulizásra és persze a szexet sem veti meg. Az emberek bűbe csábítása? Na az aztán végképp nem érdekli és saját elmondása szerint halálra is unná magát. Mindig a mának él és élvezzi "életét", hiszen mindene megvan ami kellhet, ami az anyagi hátteret illeti.

Hobby: tánc, buli, zene, szex, élvezni az "életét"

Foglalkozás: táncos, gazdag lány

Extrák: ő maga Lucifer * hatalmas ereje van, amit nem csak akkor képes jól kihasználni ha dühös, viszont ha már egyszer az akkor robban * van egy macskája, akit Démonnak hív és imádja a kis fekete vakarcsot * dohányzik* mindenki meg van róla győződve, hogy Lucifer hímnemű pedig nem

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 06. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).