Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 10 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Mathieu Blanc
Kategória: Fantasy
Feltöltő: vicii

Kor: 31

Külső leírás: 190 centi magas, kimondottan izmos figura. Mivel nagyon figyel a külsejére, ezért rendszeresen edz is, hogy megtartsa esztétikusan izmos alakját. Mindig hófehér öltönyben mutatkozik, ami alá fekete, esetleg szürke inget vesz fel. Nagyon elegáns, feltűnő jelenség, de mindezek ellenére is közvetlenül mosolyog az emberekre. Az arca karizmatikus, kimondottan jóképű. Markáns, lágy vonású állkapocs, húsos, csókolásra termett ajkak, egyenes, szép metszésű orr és kellemes, mandulavágású, halványkék szemek. Arcának bal oldalán, közvetlenül a szája mellett apró szépségpötty található, ami csak még vonzóbbá teszi. Félhosszú, enyhén hullámos, búzaszőke haja mindig ápolt, jólfésült. Nem visel ékszereket, csupán jobb kezén egy ezüst karórát. A bőre kellemes napbarnított és hibátlan, semmivel nem csúfította el. Egyszóval ő maga a megtestesült férfias elegancia.

Jellem: Mathieu egy végtelenül lehengerlő, csodás jellemű férfi. Mindig higgadt és bájos, sugárzik belőle a magabiztos nyugodtság. Mindenkivel képes eltársalogni, sármos mosolya pedig levakarhatatlan. Első benyomásra tehát egy jól öltözött úriember hatását kelti. Általában mindig ezt az arcát mutatja a médiának, de persze ő is emberből van, neki is vannak rossz szokásai és tulajdonságai, csakúgy, mint másoknak. Először is, ő egy ördögi csábító. Teljesen mindegy, férfi vagy nő az illető, ő mindenkit az ágyába csábít, egy igazi szexuális ragadozó. Pontosan tudja, mit kell mondani, hogy levegye a lábáról a kiszemeltet. Aztán ha elérte a célját, nem is foglalkozik vele, használt játékszernek tekinti. Másodszor nagyon makacs és önfejű, amit a fejébe vesz, azt mindenképp véghez viszi. Soha nem adja fel, az utolsó csepp véréig képes küzdeni. Minden helyzetben, legyen az bármilyen ijesztő, higgadt marad és tervet kovácsol. És bár ő is szokott félni, ez cseppet sem látszik rajta. Rendkívül intelligens, ezért a legtöbb helyzetből képes kihúzni magát. Egyetlen nagy gyengéje, hogy képtelen végignézni mások szenvedését, minden áron mindenkit meg akar védeni. Főleg a gyerekek keltik fel benne a védelmezői ösztönt.

Élettörténet: Mathieu egy teljesen átlagos családban született Franciaországban. Boldog, szerető családban nőtt fel. Már fiatal korában is nagyon jóképű volt, szinte tapadtak rá a nők. Boldog volt. Aztán egy alkalommal nem messze a szülőházától, megnyílt egy átjáró a démonok világába. A szörnyek pedig ellepték a kis városkát, mindenkit lemészároltak. Mathieu végignézte, ahogy a borzalmas lények darabokra tépik a szüleit. Egy démon őt is megtámadta, a halálfélelem pedig eddig rejtett erőket hozott benne a felszínre. Ekkor Tanítványok, vagyis mágusok egy csoportja jelent meg s visszaűzték a lényeket saját világukba. Az elárvult fiút is felkarolták, képezni kezdték, remélték, hogy ő is tagja lesz majd a démonokkal küzdő szervezetnek. De Mathieu nem bírta sokáig a rengeteg vért és szenvedést, otthagyta a csapatot és külső tulajdonságait felhasználva felcsapott színésznek. Tehetsége hamar megmutatkozott. Először apróbb mellékszerepekel kezdte, főleg kaland- és akciófilmekben, de már szinte minden műfajban kipróbálta magát, majd nemsokára főszerepeket is kapott. Közben újra csatlakozott a Tanítványokhoz, rájött, hogy ő is szeretné megvédeni az ártatlan embereket és ennek érdekében felhasználni az erejét. És mivel idő közben befutott színész lett, anyagilag is tudja támogatni a szervezetet. A mai napig, ha hívják, ő azonnal megy és minden erejét bevetve harcol a démonokkal.

Hobby: Póker, szereti kisebb trükkökkel elkápráztatni az embereket (a mágiát hívva ezekhez segítségül).

Foglalkozás: Színész.

Extrák: --- biszexuális --- prince albertje van --- már szinte minden műfajú filmben szerepelt, de jelenleg a horror vonzza a legjobban --- több nyelven is beszél --- gazdagsága ellenére nem kérkedik és nincsenek nagy igényei, sőt, egyenesen szerény körülmények között él --- horrorfilmes tömegbe ---

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 05. 04.
2021. 09. 29.

Módosítva: 2021. 09. 27. 22:51:08
Módosította: vicii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).